Често задавани въпроси за Hydrafacial MD™ Elite™ и техните отговори

Как работи Hydrafacial MD™ Elite™?

Апаратът работи с уникална патентована технология Vortex. Тя представлява завихряне на въздух и серум, с помощта на лек вакуум, подобно на мини торнадо. По този начин мръсотията се изсмуква и пората остава чиста, а серумът прониква в дълбочина, като кожата се насища с полезни био съставки и антиоксиданти.

За кого е подходяща процедурата?

Процедурите с Hydrafacial MD™ Elite™ са подходящи за жени и мъже във всяка възраст. Всеки, който желае да почисти и подхрани кожата си с био съставки може да прилага HydraFacial. Терапиите се избират според типа кожа на всеки клиент. Платформата третира индикации като акне, розацея, мазна кожа, петна и слънчеви изгаряния.

Какви резултати могат да се очакват?

След процедурата кожата е по-гладка и сияйна. Забелязва се изглаждане на фини линии, изравняване на тена и подобряване тонуса на кожата.

Колко често могат да се правят процедури с Hydrafacial MD™ Elite™?

Обикновено е добре да се стартира с поне 3 процедури Hydrafacial MD™ Elite™, които да се правят всяка седмица. Това ще доведе до пълното изчистване на порите и нечистотиите по кожата. След това е добре да се прави поддържаща процедура всеки месец, за да се задържи ефекта на сияйната и гладка кожа.

Какво се прави и какво не се прави след процедурата?

След процедурата не е хубаво да се използва грим и декоративни продукти, за да не се запушват току-що почистените пори. Не се препоръчва и измиване на лицето няколко часа, за да не се отмият серумите на Hydrafacial MD™ Elite™. Препоръчително е използването на слънцезащитни продукти с висок фактор непосредствено след процедурата.