Дамите предпочитат апаратни процедури за подмладяване на кожата


Скорошно мащабно проучване показва нарастващата нужда у жените по света да се борят с признаците на стареене на кожата на лицето. При повечето дами първият признак на стареене е появата на бръчки. При 25% от тях е отпусната кожа по челюстта, при 21% – отпусната кожа на шията. 50% от дамите предпочитат апаратна процедура за подмладяване на кожата, тъй като апаратите стимулират естествени за организма процеси по регенериране на кожата. Резлутатът от тях е естествен и дълготраен.

Безопасността на процедурата, цената и дълготрайният резултат са първите три неща, които интересуват повечето дами и които биха ги накарали да се доверят на даден апарат, показва още проучването.

HydraFacial 2.0 е една от най-търсените процедури за подобряване на кожата на лицето в целия свят. Потребителите на популярния сайт за отзиви от пациенти – realself.com оценяват процедурата като 98% ефективна и я нареждат на второ място по най-желана и търсена терапия в света след ботокса.

Hydrafacial 2.0 е второ поколение на популярната процедура за чиста, здрава и хидратирана кожа на лицето и тялото – Hydrafacial. Второто поколение има редица нововъведения и подобрения. Едно от най-значимите е новият протокол за работа, базиран на нови клинични проучвания. В резултат процедурата дава значително по-добри резултати с по-дълготраен ефект.

Новите клинични проучвания на HydraFacial 2.0 показват, че процедурата помага за изглаждане на бръчките в 90% от случаите, редуцира петна и изравнява тена в 94% от случаите и прави кожата по-гладка, по-мека и по-младежка в 97% от случаите.

Времетраенето на една процедура HydraFacial 2.0 вече варира от 30 до 60 минути. При първото поколение тя траеше около 30-45 мин. Стъпките при Hydrafacial 2.0 са само 3, а не както беше преди – 6. Първата стъпка обединява почистване + пилинг, тъй като клиничните резултати показват, че серума Activ-4 и пилига GlySal дават много по-оптимални резултати, когато се съчетаят. Втората стъпка е комбинация от екстракция + хидратуране. При нея се използва нова и подобрена версия на супер серума – Beta-HD Clear. Той съдържа безценна комбинация от билкови съставки като екстракт от кора на върба, който е перфектен ексфолиант. Сред другите нови съставки на серума са екстракт от спирея, който успокоява кожата и тасманийски пипер с противовъзпалително действие.

Новият Beta-HD сдържа познатия и добре изпитан екстракт от мед, който силно хидратира, както и салицилова киселина за контрол на себума. Третата и последна стъпка е превенция + защита. При тази стъпка се използват специализирани серуми за изглаждане на бръчки и фини линии или за заличаване на петна и изравняване на тена, както и супер серума Aniox+, който съдържа хиалуронова киселина за дълбока хидратация.

Новата терапия Hydrafacial 2.0 има три различни серии – Platinum, Deluxe и Базова, с различна продължителност, цена и серуми. Идеята е процедурата да бъде персонализирана така, че да удовлетвори нуждите на всеки тип кожа, както и да реши редица проблеми – акне, розацея, бръчки, дехидратирана кожа.

За да разберете дали Hydrafacial 2.0 е Вашата процедура, бихме Ви посъветвали да запазите час за консултация с наш специалист. Тя е напълно безплатна.