Процедури с 

HydraFacial MD™ Elite™ е последно поколение на популярната процедура за чиста, здрава и хидратирана кожа на лицето и тялото – Hydrafacial.
Новите клинични проучвания на HydraFacial MD™ Elite™ показват, че процедурата помага за изглаждане на бръчките в 90 % от случаите, редуцира петна и изравнява тена в 94 % от случаите и прави кожата ни по-гладка, по-мека, по-младежка в 97 % от случаите.

Времетраенето на една процедура с HydraFacial MD™ Elite™ варира от 30 до 60 минути, а стъпките са само 3:
Първата стъпка обединява почистване + пилинг, тъй като клиничните резултати показват, че серумите Activ-4 и GlySal дават оптимални резултати, когато се съчетаят.
Втората стъпка е комбинация от екстракция + хидратиране. При нея се използва нова и подобрена версия на супер серума - Beta-HD Clear. Той съдържа безценна комбинация от билкови съставки, като екстракт от кора на върба, който е перфектен ексфолиант. Сред другите нови съставки на серума са екстракт от спирея, който успокоява кожата и тасманийски пипер с противовъзпалително действие. Новият Beta-HD сдържа познатия и добре изпитан екстракт от мед, който силно хидратира, както и салицилова киселина за контрол на себума.
Третата и последна стъпка е превенция + защита. При тази стъпка се използват специализирани серуми за изглаждане на бръчки и фини линии или за заличаване на петна и изравняване на тена, както и супер серума Antiox+, който съдържа хиалуронова киселина за дълбока хидратация.

Новата терапия HydraFacial MD™ Elite™ има три различни серии - Platinum, Deluxe и Базова, с различна продължителност, серуми и допълнителни бустери. Идеята е процедурата да бъде персонализирана така, че да удовлетвори нуждите на всеки тип кожа, както и да реши редица проблеми – акне, розацея, бръчки, дехидратирана кожа.Лимфен дренаж

Механичната лимфна терапия помага да се отстранят токсините от кожата. Премахването им е от изключителна важност, защото по този начин кожата придобива естествено здрав и сияещ вид. Подходящите зони за третиране са: лице (33 % от лимфната система се намира в лицето), ръце, крака, корем и гръб.

LED червена и синя светлина

LED терапията представлява прилагане на светлинна енергия върху кожата с терапевтична цел. Специалните LED светлини – червени и сини, са отлична завършваща стъпка на процедурата с HydraFacial MD™ Elite™. Червенитe светлини се използват за подмладяване, регенериране и стягане на кожата. Сините светлини унищожават acne bacteria, бактерията, която играе основна роля за възникването на по-голямата част от случаите на акне, успокоява кожата и има антисептично действие.

Съчетанието на специалният протокол за работа, серумите, бустерите, LED светлините, както и лимфния дренаж води до изключително добри и дълготрайни резултати. А новите клинични проучвания показват, че процедурата е много добро допълнение към филъри, ботокс и лазерни терапии. Тя удължава ефекта от останалите процедури.

Как работи Hydrafacial MD™ Elite™

Супер серуми и бустери


Active-4

Activ-4 серумът премахва мъртвите клетки, за да даде път на нова и здрава кожа. Поддържа кожата хидратирана, спомага за стягането ù и за изглаждане на фините линии.

Съставки: Eкстракт от водорасли, богати на минерали и микроелементи. Те овлажняват и омекотяват кожата. Екстракт от мая – много добър източник на протеин за кожата.

GlySal

Серумът е съчетание от гликолова и салицилова киселина. Има ефект на нежен и щадящ пилинг, без излющване и дискомфорт. Обединява предимствата на ексфолиацията и химичния пилинг в едноетапна процедура за ремоделиране на кожата. Резултатът е видимо подмладяване без раздразнение.

Съставки: Гликолова и салицилова киселина в 3 различни концентрации според проблема и типа кожа – 7.5%, 15% и 30%.

Beta-HD Clear

Този серум помага за по-лесното изсмукване на замърсяванията, черните точки и комедоните от порите. Специално разработен за мазна кожа и кожа със запушени пори. Въпреки това влияе отлично на всеки тип кожа. Серумът я прави нежна, чиста и сияйна, благодарение на неговите билкови съставки. Комбинацията от салицилова киселина и екстракт от кора на върба нежно почиства замърсяванията и себума от кожата.

Съставки: Екстракт от кора на върба, който е перфектен ексфолиант. Екстракт от спирея, който успокоява кожата. Тасманийски пипер с противовъзпалително действие. Екстракт от мед, който силно хидратира кожата и салицилова киселина за контрол на себума.

Antiox+

Серумът Antiox+ е наситен с антиоксиданти и хиалуронова киселинa за мигновена дълбока хидратация.

Съставки: Екстракт от овесени ядки. Екстракт от червени водорасли, който съдържа общо 74 полезни микроелементи и минерали. Хиалуронова киселина за дълбока хидратация. Екстракт от мирта, конски кестен и арника.

Britenol

Заличава петната от слънцето по кожата. Той съдържа уникалната избелваща съставка алфа арбутин, извлечена от мечо грозде. Серумът съдържа още екстракт от конски кестен, арника и витамин С.

DermaBuilder

Подмладяващ пептиден комплекс, предназначен за изглаждане на фини линии и бръчки и за подобряване на еластичността на кожата.

Съставки: Съчетание от октапептиди-3 и дипептиди-5, които спомагат за изглаждане на фини линии и бръчки.

Нека Ви разкажем повече за Hydrafacial MD™ Elite™