Чудото Wonder Prestige – 25 минути, които ще променят живота Ви!


Мечтаете за перфектно оформено тяло? Или пък да изгорите излишните мазнини и да подобрите метаболизма си? Но нямате време за безбройни изтощителни часове във фитнеса и куп хранителни добавки... В лазерно-естетичен център Ирида Ви предлагаме едно решение на всички тези проблеми, а и много повече – апаратът Wonder® Prestige!

Как работи Wonder®?
За първи път в България Ви представяме най-модерния и ефективен апарат за електромагнитна мускулно-невронна стимулация! Wonder Prestige е първия и единствен по рода си в света апарат, който едновременно съчетава електромагнитна енергия с високоинтензивна невростимулация. Мускулната невростимулация представлява неволно мускулно съкращение, предизвикано от електрическата стимулация.

Благодарение на комбинацията от електромагнитно излъчване и невростимулация, апаратът Wonder предизвиква до 52 000 мускулни съкращения на всички мускулни групи заедно, а една 25 минутна процедура се равнява на няколко часова интензивна фитнес тренировка без риск от травми. По този начин апаратът директно образува мускули, изгражда мускулен баланс, възстановява отпуснатите мускули, подобрява кръвообращението в околните тъкани, намалява мазнините и подобрява стойката.

Апаратът използва мощна, но безопасна форма на електромагнитна стимулация, за да предизвика силни вибрации и съкращения на мускулните влакна в конкретна зона на тялото. С Wonder® могат да се третират едновременно с една процедура ръце, корем, странични коремни мускули, седалище и крака (предни и задни бедрени мускули).
Процедурите са напълно безопасни, максимално ефективни и бързи, без риск от усложнения и не изискват време за възстановяване.

Какво постигаме с Wonder®?
Увеличава мускулната тъкан
Клиничните проучвания показват, че мускулната маса се увеличава значително след 8 сесии с Wonder®. В някои случаи, в зависимост от възрастта и пола, увеличаването може да достигне до 10%. Мускулната тъкан става по-здрава също и при нетрениращи хора.

Увеличава мускулната сила
Регенерирането на мускулната тъкан води до подобряване на нейното качество и количество. Постепенното увеличаване на повърхностните и дълбоките мускулни тъкани и многократните мускулни контракции, водят до увеличаване на мускулната сила, без риск от контузии.

Подобряване на метаболизма
Сериозното мускулно натоварване предизвиква изразходване на калории и тялото настройва енергийните си приоритети, като преработва по-добре хранителните вещества.

Намалява телесните мазнини
Процедурите с Wonder® видимо намаляват телесните мазнини и увеличават мускулната маса. Това води до контуриране на мускулите както на ръцете и краката, така и на седалището и корема.

Мускулно възстановяване
Използването на Wonder® е доказано ефективно при третирането на проблеми с тазовото дъно, отслабване на мускулатурата и загуба на мускулна маса при контузии и ортопедични интервенции. Също така облекчава напрежението в мускулите, както и мускулните схващания и възли.

Подобрява кръвообращението
Електромагнитната мускулна стимулация предизвиква разширяване на кръвоносните съдове, което подобрява кръвообращението и доставянето на кислород и хранителни вещества до тъканните клетки и мускулните влакна. Wonder® също така изглажда кожата и подобрява нейната текстура.

Как Wonder® помага за постигане на тези цели?
Апаратът Wonder® предлага 8 програми за постигане на различни цели:

• Muscular (Мускулна стимулация) – Изграждане на нови мускулни влакна и заздравяване на вече такива. Контролирано изгаряне на калории
• Definition (Релеф) – Елиминира повърхностните мазнини и оставя мускулите видими.
• Cellulitis – Съдова програма за подобряване текстурата на кожата. Повлияват се целулит, стрии, увиснала кожа
• Pelvic – Подобрява тазовото дъно. Действа интензивно върху петте мускула, които изграждат тазовата област. (виж кои са тези мускули)
• Physio – Функционално въстановяване. Решава проблеми, свързани с мускулното съкращение след получена травма. Релаксиращ ефект. Препоръчва се да се използва от физиотерапевти.
• SPA – Релаксираща програма. Препоръчва се за възрастни хора, за релаксация на мускулите след интензивна тренировка или след физически упражнения.
• Superman – Специална програма за мъже за бързо изграждане на мускули и горене на калории. Препоръчва се за мъже в добро физическо здраве. По-добри резултати за по-кратко време
• Superwoman – Специална програма за жени за бързо изграждане на мускули и горене на калории. Препоръчва се за жени в добро физическо здраве. По-добри резултати за по-кратко време

Колко процедури с Wonder® са необходими?
Първоначалният препоръчителен брой процедури е 8, разпределени по 2 на седмица за минимум 4 седмици. Препоръчителният интервал между всяка процедура е 48 часа, като минималния интервал е 24 часа. Тъй като апратът Wonder® се използва за бодибилдинг, тонизиране на фигурата, възстановяване на мускулите и цялостно подобрение на тялото, не може да се определи брой необходими процедури. Тези процеси обикновено са продължителни и броят процедури зависи от желанието на клиента да постигне определени резултати. Самите резултати зависят също и от структурата на мускулите, състоянието на тялото преди започване на терапията, начина на живот, храненето, психическото състояние и др. Ефектът е видим още след първите няколко процедури, а значителни резултати се виждат след извършване на първоначалния курс. Обикновено по време на терапията клиентът започва да забелязва повишаване на мускулната маса и прогресиращо понижение на мазнините, подобрение на общото състояние и състоянието на кожата.

Иновативната технология на Wonder® Ви гарантира извайване на мускулатурата, редуциране на излишните мазнини и постигане на по-добра обща физическа форма само след няколко сесии! Заинтригувахме ли Ви? Запишете час за безплатна консултация в Ирида и нашите терапевти ще отговорят на всички Ваши въпроси. Очакваме Ви!