Лазерна епилация на лице – ефективно и дълготрайно!


Окосмяването по лицето и косъмчетата над горната устна могат сериозно да понижат самочувствието Ви. Непрекъснатото бръснене или скубане е досадно и неприятно, а и е доста обезкуражаващо да видиш как след няколко дни космите израстват отново. Лазерната епилация е методът, който може трайно, ефективно и безопасно да премахне нежеланото лицево окосмяване, без неприятните странични ефекти, които бръсненето или кола маската могат да имат върху лицето Ви.

Лазерната епилация работи, като насочва мощен светлинен импулс, който се улавя от меланина в косъма, преобразува се в топлина и така унищожава космения фоликул, от който израства косъма.

В лазерно-естетичен център Ирида предлагаме лазерна епилация, с която ще се отървете от нежеланото лицево окосмяване за години напред и ще възстановите самочувствието си.

КАКТО ЗА ЖЕНИ, ТАКА И ЗА МЪЖЕ…

Лазерната епилация на лицето е подходяща както за жени, така и за мъже. Често третирани зони при дамите са горна устна, брадичка и скули, а при мъжете – бакенбарди, врат и шия. Много мъже избират лазерната епилация като метод за постигане на гладка кожа, без сърбежа, съпътстващ повторното израстване на космите и болезнените подутини, които обикновено се образуват след редовно бръснене. Раздразнението на кожата и врастналите косми могат да бъдат избегнати с лазерна епилация на лицето. Още едно предимство е прецизното оформяне на областта на лицето, която искате да поддържате перфектно гладка.

При жените количеството и вида на лицевото окосмяване много често се влияе от хормонален дисбаланс или други хормонални промени, менопауза. При тези състояния лазерната епилация е най-ефективна, в сравнение с други методи за обезкосмяване, като кола маска, скубане или бръснене, които причиняват раздразнение, зачервяване, обриви. Ако имате проблеми с кожата по лицето или зоните, които ще се третират, Ви препоръчваме да се консултирате с наблюдаващият Ви лекар, преди да се подложите на лазерна епилация.

ВИДИМ ЕФЕКТ ОЩЕ СЛЕД ПЪРВАТА ПРОЦЕДУРА

Повечето хора имат нужда от 6 до 10 процедури лазерна епилация, за да постигнат оптимален резултат, а ефектът е видим още след първата процедура – можете да очаквате до 25% намаляване на окосмяването в третираната зона! Интервалът, през който се правят процедурите лазерна епилация обикновено е 30-40 дни за зоните на лицето, шията и врата. Броят на сесиите и интервалът помежду им е индивидуален и зависи от спецификите на кожата и окосмяването при всеки клиент, затова е необходима предварителна консултация със специалист.

Поне месец преди започване на процедурите лазерна епилация е необходимо да избягвате традиционните методи за обезкосмяване, които премахват косъмчетата от корена – скубане, кола маска, епилатор. Наложително е да не се излагате на пряка слънчева светлина, използвайте слънцезащитни кремове ежедневно. Следвайте инструкциите и препоръките на специалистът лазерна епилация, когото сте избрали, за да се радвате на идеално гладка кожа за години напред.

НАЙ-МОЩНИЯТ ДИОДЕН ЛАЗЕР НА ПАЗАРА

В лазерно-естетичен център Ирида избрахме да работим с най-мощният диоден лазер на пазара – PrimeLase HR. Комбинацията от иновативна технология и голяма мощност, прави процедурите с този апарат изключително бързи – третирането на косъмчетата над горната устна отнема само около 5 минути! Кожата на лицето може да бъде по-чувствителна от другите зони на тялото, но PrimeLase HR притежава охлаждаща система „Crystal freeze”, която прави сесиите напълно безопасни и безболезнени.

След процедурата е възможно да забележите зачерявяване в третираната област, което отминава бързо и се повлиява добре от хладни компреси или крем с алое вера. Отново е необходимо да избягвате пряка слънчева светлина, тя вреди на третираната кожа, не посещавайте солариум и не използвайте лосиони за тен, така ще избегнете неприятни странични ефекти и нежелана пигментация.

ЕФЕКТИВНО И БЕЗОПАСНО!

Лазерната епилация на лицето е най-ефективният и безопасен метод за справяне с неприятното нежелано лицево окосмяване. След по-малко от година процедури ще се радвате на безупречно гладка кожа! Оставете се в ръцете на нашите висококвалифицирани специалисти и запишете час за безплатна консултация сега!