Лазерна епилация – само при професионалисти!


И така, вече сте решили да кажете „сбогом“ на самобръсначката и кола маската и да премахнете досадното нежелано окосмяване чрез лазерна епилация. Но се колебаете дали да си запишете час в специализиран лазерен център? Или да се снабдите с едно от онези устройства за лазерна епилация у дома? Следващите редове ще Ви помогнат да вземете правилното решение!

ПРЕЦИЗНОСТ И ТОЧНОСТ

В лазерно-естетичен център Ирида Ви очакват опитни професионалисти. Високо квалифицираният експерт ще направи точна оценка на Вашия тип кожа и окосмяване и ще прецени какви параметри са необходими за Вашето ефективно обезкосмяване за дълъг период от време. Също така обученият специалист ще извърши процедурата без риск от наранявания или нежелани странични ефекти. При някои зони на тялото лазерната епилация изисква по-голяма прецизност и точност, която трудно ще постигнете, използвайки уред за домашно ползване.

Можете да бъдете сигурни, че в специализирания център за лазерно обезкосмяване всеки милиметър от зоната, която сте избрали, ще бъде третиран с изключителна точност. В домашни условия обаче, ще трябва доста да внимавате да не пропуснете някой участък в третираната зона или резултатът ще бъде плачевен – косми, растящи отново на петна и по различно време.

ДЪЛГОТРАЙНИ РЕЗУЛТАТИ

Професионалната лазерна епилация Ви гарантира и по-дълготрайни резултати. Ние от лазерно-естетичен център Ирида избрахме да работим с най-мощният диоден лазер за дълготрайно обезкосмяване – Prime Lase HR. Едно от най-големите предимства на този лазер е комбинацията от висока мощност (4800W) и ултра кратък импулс (3 ms), което го прави изключително ефективен. Предлаганите на пазара апарати за лазерно обезкосмяване у дома далеч не са толкова усъвършенствани, а и използват много по-ниска мощност. Поради тази причина космите израстват отново много по-бързо и процедурите не са толкова ефективни, спрямо тези, извършени с професионален лазер от специалист.

БЪРЗИНА

Тъй като мощността на домашните системи за лазерна епилация далеч не е толкова висока, колкото на професионалния лазер, ще Ви отнеме много повече време да третирате дори и малка зона на тялото. Лазерът Prime Lase HR работи с голяма мощност, което му позволява да покрива по-голяма площ в пъти по-бързо! Ето защо малки участъци като горната устна могат да бъдат третирани за по-малко от 5 минути, подмишниците могат да отнемат не повече от 10 минути, а цели крака – около 45 минути или най-много час.

ЕФЕКТИВНОСТ

Въпреки че професионалната лазерна епилация също изисква определен брой сесии, те са многократно по-ефективни и са необходими много по-малко процедури. Със системите за домашно обезкосмяване ще са Ви необходими десетина или дори повече процедури за постигане на резултата, който ще видите само след няколко професионални процедури с Prime Lase HR.

Друго голямо предимство на професионалния лазер Prime Lase HR е неговата усъвършенствана диодна лазерна технология, чрез която се премахват нежеланите косми от лицето и тялото във всички фототипове и през цялата година (дори през лятото и върху кожа с тен!).

Много от апаратите за домашна лазерна епилация не са пригодени за премахване на нежеланото окосмяване по лицето. Също така производителите им предупреждават, че техният продукт не е подходящ за хора с определен цвят на космите или тип кожа. Неправилната употреба на тези апарати може да доведе до трайни увреждания на кожата, като промени в пигментацията или дори белези.

БЕЗ БОЛКА

При някои системи за домашно ползване можете да регулирате мощността, така че нивото на болката да е поносимо. Недостатъкът тук е, че ако мощността е твърде ниска, ефективността също намалява и няма да постигнете желаните резултати.

Професионалният лазер Prime Lase HR притежава иновативна охлаждаща система “Crystal freeze”, която регулира постоянна температура от 5 °C на апликатора, независимо от продължителността на процедурата и температурата в помещението, което Ви гарантира абсолютно безболезнена процедура и блестящи резултати!

ПРОФЕСИОНАЛНА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Ако искате да постигнете отлични резултати с много по-малко процедури, извършени от висококвалифициран специалист, с най-висока степен на прецизност, доверете се на лазерно-естетичен център Ирида. Настанете се удобно и се отпуснете в чиста, безопасна и уютна обстановка, докато ние се грижим за Вашата красота и комфорт!