Primelase HR – лазерът от ново поколение


В лазерно-естетичен център Ирида предлагаме на нашите клиенти лазерна епилация на изключително високо ниво. Ето защо избрахме да работим с най-мощния диоден лазер на пазара – Primelase HR. Този високотехнологичен апарат за лазерна епилация Ви предоставя идеална комбинация от голяма мощност и най-високо ниво на сигурност, за постигане на първокласни резултати.

Primelase HR е разработен въз основа на най-новите постижения в естетичната медицина, с цел осигуряване на по-голяма гъвкавост и прецизност при процедурите. Апаратът работи, като прилага мощен и ултра кратък светлинен импулс (USP технология), който се улавя от пигмента в космения фоликул (меланин), преобразува се в топлина и се провежда до косменият фоликул, като по този начин причинява термично унищожаване на фоликулите, от които израства косъма.

Едно от най-големите предимства на този лазер е комбинацията от висока мощност (4800W), ултра кратък импулс (3 ms) и контактно охлаждане на кожата (постоянна температура от 5° C).

Благодарение на изключително високата си мощност (4800W), този лазер е 10 пъти по-мощен от другите устройства на пазара. По-големият размер на накрайника му позволява да обработва по-голяма повърхност, така че е толкова бърз, колкото и бръсненето.

Primelase HR използва иновативната USP технология, която позволява прилагането на ултра къси импулси (до 3 ms) в големи участъци, благодарение на високата си пикова мощност. Лазерът е разработен така, че гарантира провеждането на еднакво количество енергия във всяка милисекунда от продължителността на импулса, постигайки постоянно нагряване на косъма и фоликула, като по този начин предотвратява възникването на странични нежелани ефекти.

Системата „Crystal freeze“ осъществява непрекъснато измерване и контрол на потока охлаждаща течност, който охлажда накрайника на лазера и така гарантира постоянна температура от 5° C на върха му, независимо от продължителността на процедурата и температурата на помещението, което му позволява да работи с висока мощност, да покрива по-голяма зона по-бързо и прави процедурата абсолютно безболезнена.

Усъвършенстваната диодна лазерна технология на Primelase HR премахва нежеланите косми от лицето и тялото във всички фототипове и през цялата година (дори през лятото и върху кожа с тен!). Това е така, защото лазерът използва процеса „селективна фототермолиза“, атакувайки само косъмчетата и техните фоликули, без да засяга околните тъкани и без риск от кожни наранявания.

Лазерната епилация с Primelase HR е отлична инвестиция в дългосрочен план, най-често са необходими 6-10 процедури за пълен ефект, а нежеланото окосмяване се премахва за дълъг период от време – до 12-13 години. Ако спазвате стриктно изготвения специално за Вас план за лазерна епилация и следвате нашите препоръки, може да премахнем между 95 и 98% от нежеланото окосмяване в избраната от Вас зона за дълъг период от време.

Лазерната епилация с Primelase HR значително подобрява качеството на кожата. Също така лекува обърнати и враснали косми и фоликулит – още след първата процедура резултатите са видими. Светлината от лазерния лъч подмладява кожата в третираната зона – намалява ефектите от стареенето, стимулира създаването на нов колаген и предизвиква стягане на кожата.

Убедете се сами в предимствата на Primelase HR и запишете час за безплатна консултация при нас сега!